Curling, Jocke!!! CURLING!!!

Hahahaha, trevligaste telefonsamtalet på år och dar, skrattade hela vägen hem i bussen från Ersboda nyss. Alla bara stirrade på mig när jag gapflabbade i telefonen... "Curling, Jocke!!! CURLING!!!"

 

Även om jag inte riktigt hängde med i att jag och Hubbe numera ser likadana ut?


Att åka tåg & Isdans

Ja, igår var en galen hemresa från Kiruna, nog mitt livs galnaste hemresa även om den längsta fortfarande tror jag ligger på en ja, kommer inte ihåg exakt men kan ha varit en 15h eller nåt sånt vi var fast i Vännäs år 2000 efter danstävling i Bromma med Anneli och DKKBS. Den tågresan var lång, över 24h. Sov också en cirka 18h den natten jag kom hem och gungade fram i ett dygn efteråt.

 

Men detta var resan:

 

1. Norr om Gällivare: Krock med ren.

 

2. Boden: Vänta 1h på tåget eftersom godståg mellan Luleå - Boden har kört VÄLDIGT olagligt.

 

3. Älvsbyn: Vänta på Polisen så att de kan avhysa ungdomar som vägrar betala.

 

4. Byta till buss i Vännäs eftersom det går snabbare med buss än med tåg...

 

Två timmar sen... Och det var INTE SJ:s fel!

 

Dessutom, spanade in OS-guldmedaljörerna i Isdans guldåk. Alltså, vissa människor är fan inte mänskliga, jag kunde inte göra annat än skaka på huvudet.

 


Hammerfall Vs. Curling

Ja, nu när Norrland är på Topp 5 i världen i OS och just nu när Curling damerna spelar sin första match i detta OS är återigen dags att kolla på världens bästa musikvideo och den mest spelade under Turin OS 2006.

 


Dinosaurs

Detta var en av mina favoritserier när jag var liten, kom inte ihåg så mycket av den, mer än att jag älskade den och den manliga huvudpersonen.

 

Efter att ha hittat igen detta klipp, så kommer jag ihåg exakt varför denna serie var så oerhört bra, detta är den allra, allra sista scenen i hela serien. Man blir väldigt ledsen...

 


Att vara kvinna i MMOs är inte lätt + Danscitat

Jag hann iallafall spela Star Trek Online i fem dar sedan spelet släpptes officiellt, innan det var dags.

 

Bara för att jag SPELAR kvinna betyder det inte att jag ÄR en kvinna. Dessutom, hade jag varit kvinna hade inte sådana raggningsrepliker funkat på mig. Det tog ändå längre än jag trodde, en hel vecka innan någon försökte få med mig på lite tu man hand på Risa... Och det innan jag ens hann säga hej tillbaka, hå, hå, jaja, dagens pilska småpojkar...

 

 

I andra nyheter, tre roliga citat från i helg.

 

Lördag: "Kama Sutra är bra för jämställdheten." - Jag på VSF-festen hos mig igår, apropå könsroller och min facklitteratur.

 

Söndag:

1. Jag: "Oj, min gylf var visst öppen."

Den kvinnan jag precis foxat färdigt första låten med, hon replikerar direkt: "Det var inte jag!"

 

2. Kille från Fortsättningstvåan: "Går du fortsättningstvåan?"

Mikaela: "Det är jag som leder den."

Killen: "... Oj..."

 

I övrigt så träffade jag på Maria på socialdansen idag, hon var där med sin (nya?) kille. Typ ett år sen man såg henne senast.

Hoppas de är ihop i minst två år och/eller bor ihop ett tag, hon får inte sabba min statistik...


Ah, dans!

Ah, dans!

 

Enda tillfället jag får känna mig riktigt snygg och sexig. Framförallt när man någon gång, som ikväll, får Sådana Där Blickar när man dansar med någon. Det är trevligt och uppiggande och ger en lite bättre självförtroende.

 

Annars blir man också glad när man får ett sånt där Oj-leende efter dansen och när man märker att de inte är rädda för att kramas lite extra under en mysig foxtrot bara för att man inte är allt för dålig på att dansa.

 

Tror dock att jag fortfarande inte riktigt har återhämtat mig från Öviks-maran förra helgen, 14h dans på två dagar sitter i länge, eller så var jag bara lite ovanligt trött, höll på att halvsomna under några foxar. Kände mig dock lite ur form, även om jag flera gånger fick kommentaren att det inte märktes eller som Jeanette som bara skrattade.

 

Dagens Citat: "Ursäkta jag ska bara dra upp kjolen så att det blir lite lättare." - Fortfarande mitt favoritdanscitat som sas till mig i Gräsmyr i somras.