Gratis Fika I Järnvägsparken finns ute igen! Köp! Köp! Köp!

Kunde inte sova, låg och tänkte alldeles för mycket som vanligt och tyckte att nu var det dags att ta upp bloggandet igen för att få skriva av sig, kom på en massa jag kan skriva eftersom det hänt alldeles för mycket sen jag skrev sista gången i Augusti.

Men så loggar jag nu in här för första gången sen Augusti månad och upptäcker att jag fått detta meddelandet av Maria Niemi, en bekant till mig och en av initiativtagarna till Gratis Fika i Järnvägsparken:

"Hej Jocke!

Jag kan tipsa dig om att den lär finnas i Kirunas bokhandel igen sådär lagom till jul! Ett lager finns nämligen magasinerat i Kiruna och nu är det dags att den kommer ut igen! (hittade till din sida genom att jag också googlade på antologin) :)"

Vilka underbara nyheter!

Förvisso sa morsan att den fanns på Domus häromdagen, men jag var nog för sliten och trött för att koppla närmare kring det hela. Inte förrän jag läser Marias inlägg inser jag hur coolt det plötsligt känns i hela kroppen.

Det känns faktiskt precis som att en förstfödda har kommit hem och precis gjort en stolt över sitt eget faderskap.

Fy fan, vad bra jag känner mig nu.

Nu vet jag inte riktigt vad som händer med allt annat jag tänkt skriva.

Känner mig helt uppspelt i kroppen, nu lär jag definitivt inte kunna somna på resten av natten.

Jag får skriva färdigt detta blogginlägg och sen försöka mig på ett nytt och då skriva om det jag först tänkte skriva om.

Citat och sådant hoppar jag över nu, var dock inte oroliga, det kommer tillbaka senare det med.

Som avslutning en liten julhälsning från Lars Ohly:

http://www.vansterpartiet.se/content/blogcategory/414/738/