Gaeta's Lament

Imorgon är det dags för Nationernas alldeles egna och nystartade brännbollscup, för den som har läst lokala nyheterna kan inte ha missat vår lilla bojkott av Yran och vilket hus i helvete det tog borta hos IKSU när de fick veta det.

Heh, ska bli kul att spela gratis för en gångs skull och ha en än mer avslappnad attityd till alltihopa.

Men det var inte därför jag plötsligt skrev ett blogginlägg och inte berättar om allt det otroligt intressanta som har hänt mig senaste tiden, som nog alla som läser denna blogg ändå känner till utan för att lägga upp ett youtube-klipp från det senaste avsnitt jag sett av Battlestar Galactica, nämligen avsnitt 4x07 - "Guess What's Coming To Dinner?"

Denna sekvens är inte en enda lång utan är ihopklipp från olika delar av avsnittet och bildar en helt underbar helhet och en helt underbart bra sång, ett musikstyckte med text som inte har passa så bra in i själva berättelsen sen All Along The Watchtower och Billy Boyd som sjunger i Return of The King.

Och den nakna kvinnan som ligger i en konstig sörja som skriker i orgasm Jump! är en helt annan historia som du måste se showen för att riktigt hänga med...

* Alone she sleeps in the shirt of man
* With my three wishes clutched in her hand
* The first that she be spared the pain
* That comes from a dark and laughing rain
* When she finds love may it always stay true
* This I beg for the second wish I made too
* But wish no more
* My life you can take
* To have her please just one day wake

Nothing Important Happened Today

Idag är det den 14 Maj 2008, en dag som denna finns det bara ett endast citat som kan användas:


"Nothing Important Happened Today." - King George III of England on July 4th 1776.