Och flygplanet lyfter igen...

Haha, jag är rolig...

 

Har varit nere i botten senaste veckan och tagit en paus från livet och precis allting, skönt nog har man vänner som kunde sköta alla uppgifter som egentligen var mina. Det blev för mycket av allting, kärleken, farfar, allt ansvar som man har tagit på sig.

 

Det var snällt!

 

Men nu helt plötsligt ikväll drabbades jag av värsta lyckoruset, blev helt hög och studsade omkring hela kvällen på NH. Drack bara två öl hela kvällen så jag var inte full, vilket vissa verkade tro. Mådde så jävla bra att jag till och med försökte sprida glädjen vidare till några av mina vänner som antagligen försökte sova... 

 

Kan ha haft något att göra med att jag fick känna mig riktigt snygg för en av de ytterst få gångerna på´NH, det var nästan i klass med min klassiska danslycka, men bara nästan. Fick en hel del uppskattning av människor jag aldrig träffat. Jag studsade omkring med ett leende på läpparna på NH, vilket jag inte är känd för att göra. När jag dansar koncentrerar jag mig alltid så mycket att det inte ser ut som att jag har roligt, även om jag njuter väldigt mycket. Fick höra det väääldigt mycket av Mikaela i Tisdags, hon klagade på att jag inte log det minsta när vi dansade.

 

Och så har Maria hittade en ny danspartner, den kvinnan är rolig. *skakar på huvudet* Men inte fan får man möta dem på tävlingarna eftersom de ska vara med i Senior och inte Vuxen. 

 

För övrigt ska alla de som läser denna blogg på Gammlia den 18:e April och kolla på Björkstá Buggen och heja på lilla mig.

 

Men för att återvända till början igen, var på sånt bra humör att jag till och med stannade upp vid Mitt Träd och kramade om den en liten stund, tyvärr inget stannande där ett tag och filosofera fram universums sanningar denna gång, men det kommer fler sådana gånger...

 

Och nu sitter man och lyssnar på The Sounds, som numera är mitt lyckorus-soundtrack efter den där perfekta danskvällen förra terminen.

 

Jag behövde kanske bara komma igång med dansandet igen?

 

Nu lär man väl sitta här framför datorn och studsade hela natten och morgon för den delen...


Dagens Låt: The Sounds - "Seven Days A Week"

 

Dagens Citat: "Missförstå mig inte nu, men du måste komma närmare och vara hårdare." - Mikaela till mig under dansträningen.


Kommentarer
Postat av: Karin

Angående tidningsutdelningen: Klart jag inte tog med mig allt uppför trapporna, men då jag var på ålidhem och dom stjäl allt som står obevakat där vågade jag inte lämna kamillas fina resväska(som innehöll stor del av tidningarna) i en trappuppgång jag inte var i, då det kunnat bli dyrt för mig. Självklart är ja såpass smart att jag inte tar med mig mer än nödvändigt uppför trapporna. Men resväskor på hjul i grusig snöslask är även tungdragna.. så de så=P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback