Sådan är kiruanismen, del 2.

Apropå händelserna i lördags natt, enligt dagens Kuriren handlade det om trettio ungdomar i yngre tonåren mot 5 äldre människor. Medan NSD får det att framstå som att det handlade om Nassar mot invandrare, eftersom de trettiotal ungdomarna ska ha skanderat "Sieg Heil!" när de skövlade genom stan med påkar och järnrör.

Trodde aldrig jag skulle säga det här, även om det är något självklart som alla häruppe egentligen håller med om, men det behövs fler poliser. Detta eftersom det denna natt endast fanns en polisbil i tjänst över en areal som säkert är 25% av Sverige, det vill säga Kiruna, Gällivare och Jokkmokk kommun och denna polisbil befann sig vid detta tillfället i Gällivare...

 När polisen väl anlände var det bråk som pågick i över en timme och vandrade från Kupoltorget bort till Mattojärvi redan över, och ändå har bara en enda anmälan om misshandel inkommit trots att ett tiotal hamnat på akuten.

Håhåjaja, dagens ungdom alltså.

Men om det som NSD säger stämmer så är det bara ännu ett bevis för det jag alltid sagt, att det endast finns två sorters ungdomar i denna stad, nämligen nazister och kommunister och som jag har uppfattat det råder det mer eller mindre kallt krig dem emellan. Var något år sen senast jag hörde om någon skärmytsling dem emellan på stan.

Jag själv kan väl räknas som en av kommunisterna då, även om jag mest nog är socialist nuförtiden.

Men var man med i Ung Vänster Norrbotten när vi var som "värst" så får man nog ett speciellt rykte om sig... 

 


Kommentarer
Postat av: Larry

Ett bevis på att man börjar bli gammal är att man klagar över dagens ungdommar. ;)

Postat av: Jocke

Haha, eftersom jag sagt det de senaste 10 åren så börjar jag känna mig riktigt till åren kommen... snyft

2008-07-23 @ 17:41:56
URL: http://makimachine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback